Workshops

Vanwege drukte staan er op dit moment weinig workshops gepland.

Interesse in een workshop die niet ingepland is? 

Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Erg leuk voor bv. een vriendinnenuitje of vrijgezellendag!


Mandala wandbord

Zin om lekker creatief aan de slag te gaan? Volg dan een workshop Mandala wandbord maken!
Je maakt een wandbord van 50x50 cm dat je na afloop thuis een mooi plekje kunt geven. Tijdens de workshop leer je vanalles over het schilderen met Milk Paint en Mandala stencils. Je hebt een mooi wandbord en voldoende inspiratie om thuis aan de slag te gaan.
De workshop is incl. koffie/thee, lekkers en alle materialen.
Tijd: 13.30-16.00 uur
Prijs: 34,95 euro
Locatie: Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel.
De workshop wordt gegeven in de prachtige winkel van Deel Interieurbeleving! Een sfeervolle plek vol met mooie oude en nieuwe interieurspullen. En leuker nog, alles is te koop!
*Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door en neem ik contact met u op om in overleg een nieuwe datum en tijd te plannen

€ 34,95

  • Beschikbaar

Mandala Wandbord in opdracht

Zelf geen tijd, zin of de creativiteit om een Mandala te schilderen en/of workshop te volgen?

 

Bestel een wandbord met één van de zes Mandala's. Zie de stencil mogelijkheden in de webshop. Er zijn mogelijkheden van 50 tot 200 cm. Te bestellen in alle Milk Paint kleuren, zie de kleurenkaart bij het onderdeel Milk Paint.

Prijs en verzending zijn afhankelijk van het formaat. Interesse? Ga naar contact en stuur ons een bericht!

 

Psssttt...het is ook mogelijk om Mandala's te combineren. Bijvoorbeeld de rand van de Ibiza Carpet Mandala en de Mystery Mandala in het midden (zie de 2e foto).

 

€ 0,00


Milk Paint

Voordat je met Milk Paint aan de slag gaat, wil je graag eerst alle producten leren kennen en uitproberen. Tijdens deze workshop krijg je alle informatie en bepaal je je eigen stijl aan de hand van een eigen gekozen voorwerp (houten kistje of Mandala wandbord van 50x50 cm). Voor meer informatie, klik hier.

€ 44,95

  • Uitverkocht

Restyle je eigen meubel

Je hebt een meubeltje staan, maar nog niet de inspiratie en/of het zelfvertrouwen om alleen aan de slag te gaan. Tijdens deze workshop kies je één stijl waarin je je eigen meegebrachte meubel op gaat knappen. Voor meer informatie, klik hier.

De workshop wordt gegeven in De Mortel. 

€ 27,00