Workshops


Mandala wandbord

Hebben jullie die prachtige mandala gezien bij VT wonen 'weer verliefd op je huis'? Wil je dit ook graag? Dat kan! Volg een workshop mandala wandbord maken!

 

Tijdens deze workshop maak je een bord van 50x50 cm. Daar schilder je een Mandala op. Ondertussen leer je alles over schilderen met Milk Paint en Mandala stencils. Je hebt een mooi wandbord en voldoende inspiratie om thuis aan de slag te gaan!

 

Workshop is incl. koffie/thee, lekkers en alle materialen.

Locatie: De Mortel of Beek en Donk (afhankelijk van voorkeur deelnemers).

€ 32,50

  • Beschikbaar

Houten (kerst)boompje

Zin in een leuke avond met vriendinnen waarbij je ook nog met een mooi resultaat naar huis gaat? Neem dan deel aan deze workshop!

 

Eerst krijg je uitleg over Milk Paint en schildertechnieken. Vervolgens mag je je boompje (ong. 40x60 cm) naar eigen wens schilderen. Je kunt hierbij gebruik maken van de techniek 'doorschuren' waarbij je twee kleuren over elkaar heen zet. Tot slot timmer je je boompje in elkaar.

Leuk om te schilderen voor kerst en thuis een mooie plek te geven! Ook leuk om bv. op de kinderkamer te zetten. En vergeet de aanstaande Sint- en Kerstcadeautjes niet ;) 

 

Workshop is incl. koffie/thee, lekkers en alle materialen.

Locatie: De Mortel

€ 25,00

  • Beschikbaar

Milk Paint

Voordat je met Milk Paint aan de slag gaat, wil je graag eerst alle producten leren kennen en uitproberen. Tijdens deze workshop krijg je alle informatie en bepaal je je eigen stijl aan de hand van een eigen gekozen voorwerp. Voor meer informatie, klik hier.

€ 44,95

  • Uitverkocht

Restyle je eigen meubel

Je hebt een meubeltje staan, maar nog niet de inspiratie en/of het zelfvertrouwen om alleen aan de slag te gaan. Tijdens deze workshop kies je één stijl waarin je je eigen meegebrachte meubel op gaat knappen. Voor meer informatie, klik hier.

De workshop wordt gegeven in De Mortel. 

€ 27,00