Over Ons

Meubels en accessoires met een verhaal. Want het is fantastisch als spullen al een heel leven achter zich hebben. Omdat ik zelf blij word van mooie spullen met een natuurlijke en vintage look en vanuit mijn passie om oude meubels weer op te knappen, ben ik Nature & Vintage begonnen. Waarom weggooien? Wanneer je op de juiste manier combineert, stralen oude spullen enorm veel sfeer uit!

 

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Oude spullen zoeken op verschillende plekken en met liefde opknappen. Wat een feest om daar dagelijks mee bezig te mogen zijn. En elk item is uniek!

 

Omdat ik ook een liefde voor de natuur heb, vind je bij ons spullen in natuurlijke kleuren. Geschilderd met 100% natuurlijke verf: Milk Paint. Ons bedrijf is dus ook nog eens hartstikke duurzaam!

 

Milk Paint is een ontzettend fijn product om mee te werken, je kunt er verschillende afwerktechnieken mee toepassen. Bijvoorbeeld doorschuren en de chippy look.


Milk Paint werkt iets anders dan de meeste andere soorten verf, wat uitleg is daarom prettig. Wil je zelf met Milk Paint aan de slag? Dat kan! Neem maar eens een kijkje bij Milk Paint en Workshops op de site.

 

Geen zin om zelf meubels op te knappen en op zoek naar een vintage item dat je direct in huis kunt zetten? Neem dan een kijkje in de webshop.

 

Of heb je zelf een mooi kastje staan, maar niet de tijd of zin om het op te knappen? Of heb je interesse in het huren van enkele items voor bijvoorbeeld de styling van je feestje of fotoshoot? Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik denk graag met je mee!

 

Veel plezier op de website en hopelijk tot ziens!

Liefs,

Judith